Ehdokas 951

Olen Tomi Henrik Virkki, helsinkiläinen. Haluan järkeviä ratkaisuja kotikaupunkini tulevaisuuteen.

Toimiva kaupunki kaikille -pohjoishelsinkiläinen näkökulma huomioiden.

Olen syntyperäinen helsinkiläinen, koulutukseltani autoinsinööri ja toiminut autoalan tuote-, markkinointi- ja viestintätehtävissä yli 30 vuotta. Asun perheineni Puistolassa ja harrastuksiani ovat mm. ulkoilu, musiikki, kirjoittaminen ja vanhat ajoneuvot, lähinnä autot ja moottoripyörät. Kiinnostukseni politiikkaan ja vaikuttamiseen on lisääntynyt voimakkaasti viime vuosina, koska tuntuu siltä, että tavallinen kansalainen – varsinkin Helsingissä – on jätetty päätöksenteon ulkopuolelle.

Miksi ehdokkaaksi?

Olen tähän saakka jotenkin vieroksunut politiikkaa. Koko homma on tuntunut siltä, että tavallinen kansalainen on vain pelinappula. Kabinetteja, saunailtoja, pikku lahjoja ja vakaata ideologiaa. Sisäpiirin suunnitelmia. Valmiiksi päätettyjä hankkeita. ”Ei siltä kansalta kannata mitään kysyä, kun ei ne ymmärrä”. Tosiasioiden piilottelua. Huimaa toisten rahojen käyttöä. Aitoa valehtelua. Oma etu edellä. Ympäripyöreitä vastauksia. Siis pitäkööt kuokkansa!

Siinä varmaan monen muunkin perusfiilikset poliitikoista ja politiikasta.  Mutta kun Liike Nyt perustettiin tekemään politiikkaa uudella tavalla, asia alkoikin pikkuhiljaa kiinnostaa. Pääteemana kun oli se, että kaikki halukkaat pääsevät sanomaan mielipiteensä.  Pyritään tekemään yhdessä päätöksiä – aidosti järkeviä päätöksiä, eikä ideologia ole järjen tiellä.

Helsingissä tuhotaan nyt vimmalla vanhoja hienoja juttuja – lentokentistä vanhoihin rakennuksiin ja ulkoilualueisiin. Lyhytnäköinen ”vihreä” liikennesuunnittelu tekee keskustasta aution ja jumiutuva liikenne vain lisää päästöjä. Näille puuhille on saatava suunnan muutos.

Siksi päätin, että on nyt oltava aktiivinen, jos ei halua olla vain osa laumaa, jonka elämästä ja ympäristöstä muut päättävät.

NYT!

951

%d bloggaajaa tykkää tästä: